Kilpailuluvat kaudella 2017

Yleistä

UHU haluaa kannustaa jäsenistöön kilpailemaan!

Seuran jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kuin kilpailulupa voidaan myöntää. Muista maksaa myös hevosen vuosimaksu (vain alue ja kansalliset kilpailut), viitenumeron saat Kipasta kohdasta ratsujen vuosimaksut.

Käy tutustumassa kilpailulupiin SRLn sivuilla. Pääset sivuille klikkaamalla tästä.

Kilpailulupien ja korotusten hakeminen

Alue ja kansalliset luvat haetaan suoraan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus jasensihteeri@uudenmaanhevosurheilijat.fi ja puheenjohtaja@uudenmaanhevosurheilijat.fi

Hakemukseen tiedot omasta kilpailumenestyksestä.

Seurakilpailut – ilmainen E-kilpailulupa

Pääset tilaamaan 10 euron E-luvan SRLn sivuilta. Klikkaa tästä. Lupahakemus löytyy sivun oikeasta laidasta.

Osallistuaksesi seurakilpailuihin tai -luokkiin, sinun tulee olla jonkin ratsastusseuran perhe- tai täysjäsen – muuta lupaa et tarvitse. Voidaksesi ilmoittautua Kipassa julkaistuun seurakilpailuun tarvitset lisäksi E-kilpailuluvan ellei sinulla ole alue tai kansallista lupaa. E-kilpailulisenssin voit tilata itse liiton nettisivujen kautta. Toimi oheisen ohjeen mukaisesti. Huomaa että

  • SRL:n jäsenrekisterin tiedoissa pitää olla merkittynä sähköpostiosoitteesi. Jos et vielä ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, lähetä se seuran jäsensihteerille.
  • lisenssinostoon ei pidä kirjautua muulla, kuin ohjeessa kuvatulla tavalla. Mikäli lähdet täyttämään henkilötietojasi ilman, että tilaat salasanan ohjeiden mukaan ja kirjaudut sisään niillä, järjestelmä luo sinulle uuden jäsennumeron eivätkä tietosi päivity oikein Kipaan.
  • Jos olet toiminut virheellisesti tai tietosi eivät muutoin päivity Kipaan muutaman päivän sisällä vaikka jäsenmaksu on maksettu, ota yhteyttä oman alueesi aluesihteeriin. Klikkaa tästä –  Yhteystiedot.

Seura järjestää sääntökoulutuksia 1-2 vuoden välein. Voit osallistua myös muiden järjestämiin koulutuksiin, mutta tällöin joudut itse maksamaan mahdolliset kustannukset. Ota yhteyttä seuran sihteeriin, jos tarvitset koulutusta.

 

kaarteessa